Bel ToolTec

Bel 0493-745013

Vanaf 1 juli 2019 geldt de informatieplicht voor energiebesparing.

Dit betekent een rapportageverplichting over de energiebesparende maatregelen die het bedrijf heeft genomen. Zo toon je als bedrijf aan wat je hebt ondernomen en nog gaat ondernemen. Onze overheid krijgt hiermee meer zicht op waar de ondernemingen staan met de energiebesparingen. 

Grote kans dat ook uw bedrijf werk gaat maken van energiebesparing, maar waar moet men beginnen? Uit onderzoek blijkt dat veel bedrijven graag aan de slag gaan met energiebesparing, maar niet weten hoe. Zomaar maatregelen nemen is vaak niet verstandig en/of efficient Als je energie wilt gaan besparen moet je wel de energiehuishouding in kaart hebben.

De eerste stap is dus; inzicht in het energieverbruik.

Wij kunnen u hierbij helpen om het energieverbruik te monitoren middels een energiemonitoringssysteem of te starten met een monitoring met portible meetapparatuur.

Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we waar we u van dienst kunnen zijn.

Benieuwd wat ToolTec voor u kan betekenen?

ToolTec denkt graag met u mee en adviseert u over de mogelijkheden voor uw organisatie. Wilt u graag meer weten of onze dienstverlening of eens vrijblijvend kennismaken? Bel dan naar 0493 - 745 013 of neem contact met ons via het contactformulier.