Bel ToolTec

Bel 0493-745013

Installatiebeheer

Wie is er verantwoordelijk voor een gebouw? Op het gebied van elektrische installaties is het al geruime tijd gebruikelijk om via een aanwijzingsbeleid de installatieverantwoordelijkheid (iV) te delegeren naar een vakinhoudelijk persoon of specialistische partij.

Lees verder

Power Quality Analyse

Met een Power Quality Analyse kunnen regelmatig terugkerende storingen een halt worden toegeroepen. De kwaliteit van spanningen en stromen wordt onderzocht. Bij een verstoring daarvan kunnen apparaten, elektronische componenten waaronder verlichtingscomponenten, gaan haperen, regelmatig weigeren of versneld defect raken.

Lees verder

Expertise

Naast het preventief inspecteren van technische installaties, machines en toestellen kunnen wij u ook van dienst zijn bij het onderzoeken van schade en storing aan diezelfde installaties.

Lees verder

Educatie

Uw medewerkers zijn uw kapitaal. En dit kapitaal moet u koesteren. Via allerlei wet- en regelgeving dwingt de overheid u uw medewerkers zodanig op te leiden dat zij in hun dagelijkse praktijk de risico’s waaraan zijn bloot worden gesteld kunnen herkennen en daarmee om leren gaan.

Lees verder

Levering

ToolTec is leverancier van diverse merken meet- en analyseapparatuur, blindstroomcompensatie en harmonische filters.

Lees verder

Benieuwd wat ToolTec voor u kan betekenen?

ToolTec denkt graag met u mee en adviseert u over de mogelijkheden voor uw organisatie. Wilt u graag meer weten of onze dienstverlening of eens vrijblijvend kennismaken? Bel dan naar 0493 - 745 013 of neem contact met ons via het contactformulier.