Bel ToolTec

Bel 0493-745013

Over ons

Geïnspireerd door de diversiteit van de elektrotechniek heb ik in 2005 ToolTec opgericht.

Inmiddels is er jaren ervaring opgedaan in de meet- en analyse techniek van elektrotechnische installaties en componenten en is ToolTec uitgegroeid tot een technisch, onafhankelijk en objectieve organisatie.

ToolTec heeft naast de diversiteit aan ervaringen een breed assortiment aan meet- en analyse apparatuur, blindstroomcompensatie systemen, harmonische filters en kan u met diverse cases van dienst zijn.

ToolTec werkt volgens de VCA richtlijnen. VGM Checklist Aannemers.  Scios Scope 8 (PI) en Scios Scope 10.

 

Gecertificeerd inspectiebedrijf voor inspecties conform SCIOS Scope 8 (PI) | SCIOS Scope 10 | ITC Level 1 Thermografie

 

Wij staan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Onze missie is bijdragen aan de reductie van de uitstoot van broeikasgassen (CO2). De basis om bedrijven en instellingen te voorzien van innovaties op het gebied van Power Quality, energie- en onderhoudkosten besparing.

Onze visie is met geavanceerde oplossingen de efficiëntie binnen organisaties te optimaliseren. Door oplopende energiekosten, wet- en regelgeving is een duidelijke Power Quality analyse een must om de juiste aansturing op energiemanagement te realiseren.

ToolTec werkt samen met een aantal gerenommeerde fabrikanten en leveranciers. Zo bieden wij diensten, producten en concepten op maat!

 

Ik maak graag kennis met u.

 

Hawkin Arts

Benieuwd wat ToolTec voor u kan betekenen?

ToolTec denkt graag met u mee en adviseert u over de mogelijkheden voor uw organisatie. Wilt u graag meer weten of onze dienstverlening of eens vrijblijvend kennismaken? Bel dan naar 0493 - 745 013 of neem contact met ons via het contactformulier.