Bel ToolTec

Bel 0493-745013

NEN1010

Een NEN1010-opleveringsinspectie geeft u zekerheid dat uw nieuwe elektrotechnische installatie, of een forse uitbreiding daarop, is aangelegd volgens de actuele regelgeving.

Lees verder

NEN3140

In verband met de veiligheid van medewerkers, gebruikers en de juridische aansprakelijkheid (denk hierbij ook aan de ketenaansprakelijkheid) is de eigenaar / huurder conform Arbo wetgeving, verplicht de elektrotechnische installaties met regelmaat te laten controleren. Een NEN3140 inspectie is bedoeld om de (arbeids)veiligheid van een bestaande installatie en/of elektrische arbeidsmiddelen vast te stellen.

Lees verder

ToolTec is gecertificeerd om de SCIOS Scope 8 inspectie uit te voeren.

Deze inspecties voeren we voornamelijk uit voor de doelgroepen: Industrie, Horeca, Retail, Op- en overslag en Kantoren.

We maken graag een passende aanbieding.

ToolTec is gecertificeerd om de SCIOS Scope 10 inspectie uit te voeren.

Deze inspecties voeren we voornamelijk uit voor de doelgroepen: Industrie, Horeca, Retail, Op- en overslag en Kantoren.

We maken graag een passende aanbieding.

NEn3140 arbeidsmiddelen

De NEN3140 inspectie is bedoeld om de veiligheid van elektrische arbeidsmiddelen vast te stellen.

Lees verder

Thermografie

Met een thermografisch onderzoek worden hotspots in uw installatie zichtbaar. Hotspots kunnen een indicatie zijn van (naderende) problemen, veroorzaakt door defecte bedrading, slechte verbindingen of geleidingen, waardoor uw bedrijfscontinuïteit in gevaar komt.

Lees verder

Noodverlichting

Het Arbobesluit verplicht elke werkgever om adequate noodverlichting en veiligheidssignalering aan te brengen op elke arbeidsplaats waar werknemers tewerkgesteld worden (zowel in kantoorgebouwen, industrie als elke andere arbeidsplaats) en deze adequaat te onderhouden.

Lees verder

Benieuwd wat ToolTec voor u kan betekenen?

ToolTec denkt graag met u mee en adviseert u over de mogelijkheden voor uw organisatie. Wilt u graag meer weten of onze dienstverlening of eens vrijblijvend kennismaken? Bel dan naar 0493 - 745 013 of neem contact met ons via het contactformulier.